Електроизграждане, електрооборудване на обекти

Услуги

Електроизграждане - цялостно изпълнение на обекти

Инженеринг ЕАД  е дружество фокусирано в качествените и дълготрайни решения в електроизграждането на обекти в енергетиката, промишленото и общественото строителство. Нашата сила е в използването на собствен човешки ресурс, механизация и оборудване.

Производство на нестандартни метални изделия

За успешното изпълнение на своите проекти Инженеринг ЕАД разполага със съвременна производствена база – Цехове за обработка на листов материал, металообработка, пресоване, заваряване и прахово Инженеринг ЕАД предлага сервизна дейност и абонаментна гаранционна и извънгаранционна поддръжка на цялото оборудване от портфолиото си, както и на всички изпълнени строителни обекти.боядисване. Това ни дава възможност да предложим на клиентите си изработване на нестандартни метални изделия по индивидуален проект, според специфичните им нужди.

Сервиз и поддръжка

Инженеринг ЕАД предлага сервизна дейност и абонаментна гаранционна и извънгаранционна поддръжка на цялото оборудване от портфолиото си, както и на всички изпълнени строителни обекти.

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за поверителност и употреба на „бисквитки“. Научи повече тук