Инженеринг ЕАД

Инженеринг ЕАД

Инженеринг ЕАД е част от групата ФИЛКАБ. Компанията се развива в две насоки: комплексни инженерингови услуги и производство. Фирмата предлага проектиране, изработване, доставка и монтаж на комплектно електрообзавеждане и автоматизация на обекти, линии и съоръжения за индустрията.

Ние вярваме, че клиентите предпочитат компания, предлагаща най-доброто обслужване и най-добрите продукти, затова сме избрали да инвестираме във висококвалифицирани специалисти, съвременно оборудване и технологии. През 2014 година внедрихме ERP-система, чрез която оптимизирахме фирмените процесите. Работим в съответствие с внедрената интегрирана система по ISO за управление на качеството, околната среда, здравословните и безопасни условия на труд: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 и ISO 45001:2018.

Нашите конкурентни предимста са – 

Разполагаме с екип от висококвалифицирани специалисти, занимаващи се с проекто-конструкторската и инженерингова дейност. Те имат дългогодишен и богат опит в проектирането и изпълнението на обекти в областта на електроразпределението, електропреноса, индустриалната автоматизация и контрол.

Инвестирали сме в съвременна производствена база - цехове за обработка на листов материал, металообработка, пресоване, заваряване, прахово боядисване и монтаж на метални конструкции. Монтажни цехове за производство на електрически табла, БКТП, КРУ.

Имаме технически подготвени екипи за въвеждане в експлоатация на произведените изделия. Ние се грижим да бъдат направени всички необходими проби преди предаването на продуктите за употреба, както и предлагаме гаранционно и извънгаранционно обслужване.

проекто-конструкторската и инженерингова дейност
съвременна производствена база

Произодствено портфолио –

Ние произвеждаме бетонни комплектни трансформаторни постове (БКТП), предназначени за захранване на битови и промишлени потребители от кабелни линии до 20kV.

От 2014 година производствената ни гама включва и комплектни разпределителни уредби (КРУ). Като признание за висококачественото производство, от 2018 година притежаваме лиценз от Schneider Electric за производство на КРУ от серията SM6.

За своите клиенти Инженеринг ЕАД произвежда разпределителни табла за ниско напрежение в индустрията, обществени,  жилищни сгради и др.  Стрингови и спомагателни табла за фотоволтаични системи  както и за индустриална и сградна автоматизация и контрол, аресторни табла за предотвратяване на недопустимо големи импулсни пренапрежения по силовите захранващи линии, комплектни компенсационни уредби (ККУ), табла автоматично включване на резервата (АВР). От януари месец 2022 притежаваме лиценз от италианската компания TECHNOR ITALSMEA S.p.A. за асемблиране и на взривозащитени електрически табла, с което разширихме портфолиото си от продукти.

Благодарение на това, че разполагаме с машини за лазерно и плазмено рязане, огъващи и щанцоващи машини, оборудване за поставяне на полиуретанови уплътнения и собствена линия за прахово боядисване което ни дава възможност да предложим на клиентите си изработване на нестандартни метални изделия по индивидуален проект. 

РЕЗУЛТАТИ

Резултати Инженеринг ЕАД
600 хил. лв. EBITDA ЗА 2021Г.
31 048 хил. лв. ПРИХОДИ ОТ ДЕЙНОСТТА ЗА 2021 ГОДИНА
1500 ОБСЛУЖЕНИ КЛИЕНТИ

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за поверителност и употреба на „бисквитки“. Научи повече тук